Гаряча пропозиція

Установите Flash player для полного просмотра сайта!

Галерея

Вікна та Двері від Компанії РОС Вікна та Двері від Компанії РОС aluminium-doors7 aluminium-doors8

Створене 2008 року Приватне підприємство «Компанія РОС» 25 листопада 2015 року відзначає сьому річницю від дня заснування.

28730262            За час свого існування підприємство досягло такого рівня, що на сьогоднішній день пропонує своїм клієнтам повний спектр будівельних послуг, від проектування та підготовчих робіт до фінального оздоблення фасадів та приміщень будівель із вводом їх в експлуатацію згідно чинного законодавства на території України. Крім цього, ПП «Компанія РОС» має власне виробництво по виготовленню металопластикових та алюмінієвих вікон, дверей, вітражів, вітрин, фасадів, офісних перегородок тощо.

Команда висококваліфікованих співробітників орієнтує свою працю на задоволення клієнтів результатами проведених робіт та наданих послуг. Гасло підприємства «Вигідно відрізняємось від інших!» показує прагнення подальшого розвитку та удосконалення усіх сторін діяльності на благо споживачів, суспільства та держави.

Керівництво підприємства вдячне своїм клієнтам за довіру до підприємства та гарантує високу якість продукції та послуг.

 

З повагою – директор ПП «Компанія РОС» Олександр Саюк

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

 




Підписатись на новини МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Украинский портАл SPRAVKA.UA - Бизнес-Каталог товаров и услуг Украины