Гаряча пропозиція

Установите Flash player для полного просмотра сайта!

Галерея

Вікна та Двері від Компанії РОС aluminium-doors11 aluminium-doors4 aluminium-doors7

2015 рік став показним для приватного підприємства «Компанія РОС». Адже успіх діяльності проявився в багатьох аспектах. Одним із показників успішної діяльності підприємства стало те, що вже не перший рік поспіль наше підприємство ввійшло до номінантів рейтингової програми «Лідер Галузі» Союзу Національних бізнес-рейтингів.

Національний бізнес-рейтинг (НSAM_05БР) – це міжнародна рейтингова програма , що оцінює діяльність підприємств і спрямована на визначення серед них лідерів економіки України.

Програма покликана стимулювати підприємства і підприємців дбати про прибутковість власного бізнесу, робити значний внесок у майбутнє нашої держави – чесно платити податки і відрахування в соціальні та пенсійні фонди, піклуватися про своїх співробітників, створювати робочі місця, впроваджувати нові технології та формувати новий тип економіки, який ґрунтується не на природних ресурсах, а на професіоналізмі найманих працівників.

Саме таким чином працює наше підприємство  і в результаті ранжування повного переліку підприємств України згідно фінансово-економічних показників ПП «Компанія РОС» нагороджується наступними відзнаками:

  • Національний сертифікат «Лідер галузі 2015». Срібло рейтингу у Житомирській області серед малих підприємств за сумою показників фінансово-господарської діяльності: «Масштаби виробництва та платоспроможності», «Соціальні показники», «Ефективність використання ресурсів», «Інвестиційна привабливість» за основним видом діяльності КВЕД 22.23 – Виробництво будівельних виробів із пластмас.
  • Медаль «Лідер галузі 2015».
  • Національний сертифікат «Кращий керівник року 2015».

Керівництво підприємства та працівники пишаються своїми нагородами та працюють так, щоб і надалі зростати у майбутньому.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

 




Підписатись на новини МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Украинский портАл SPRAVKA.UA - Бизнес-Каталог товаров и услуг Украины