Гаряча пропозиція

Установите Flash player для полного просмотра сайта!

Галерея

Вікна та Двері від Компанії РОС Вікна та Двері від Компанії РОС aluminium-doors3 aluminium-doors7

   ПП «Компанія РОС» другий рік поспіль стала переможцем регіонального етапуВсеукраїнськогded4935ae82cо конкурсу якості продукції – «100 кращих товарів України» 2014 року у номінації «Промислові товари для населення», як виробник металопластикових вікон та дверей, а також алюмінієвих світлопрозорих конструкцій.

            Церемонія нагородження переможців відбулася 10 жовтня в приміщенні Житомирської обласної державної адміністрації за участю керівників Адміністрації та Державного підприємства «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

            Цей конкурс давно вже завоював велику популярність в Україні, не є виключенням і Житомирщина. Адже завдяки цьому відкритому змаганню кращих з кращих, виробники мали змогу продемонструвати свої можливості виготовлення продукції найвищої якості на рівні вимог вітчизняних та міжнародних стандартів.

            ПП “Компанія РОС” пропонує своїм клієнтам мелатопластикові вікна, двері та алюмінієві світлопрозорі конструкції і фасади. Завдяки плідній співпраці з багатьма випробувальними центрами та лабораторіями України, які оснащені найсучаснішим науковим обладнанням для проведення випробувань та досліджень світлопрозорих конструкцій, технологія виробництва на ПП «Компанія РОС» постійно вдосконалюється та дозволяє вдало поєднати матеріали та комплектуючі, результатом чого є виробництво високоякісної продукції з відмінними фізичними та механічними показниками які відповідають вимогам Державних стандартів України та навіть перевершують їх. Професійний монтаж металопластикових вікон, дверей та алюмінієвих світлопрозорих конструкцій, який виконується власними спеціалістами Компанії, проводиться відповідно до чинних будівельних норм що гарантує надійну та довготривалу експлуатацію конструкцій. Клієнти Компанії незмінно залишаються задоволеними якістю придбаної продукції та результатами проведених робіт і рекомендують їх своїм друзям і партнерам по бізнесу.

            З метою удосконалення менеджменту у сфері якості на підприємстві діють вимоги ДСТУ ISO 9001:2009 «Системи управління якістю Вимоги», що вказує на спрямованість Компанії до Європейських стандартів у своїй діяльності.  Також незмінною цінністю на ПП «Компанія РОС» завжди залишаються життя та здоров’я своїх працівників, про що свідчить діяльність власної служби з охорони праці, яка контролює стан та умови виконання робіт згідно чинних нормативно-правових актів в галузі охорони праці та прагнення до впровадження в діяльність підприємства європейського стандарту BS OHSAS 18001 «Системи управління охороною здоров’я та безпекою праці».

            Крім цього підприємство пропонує своїм клієнтам повний спектр будівельних послуг. Власні спеціалісти нададуть професійну допомогу в оформленні земельної ділянки під будівництво, розробленні повного пакету проектної та кошторисної документації та вводі в експлуатацію готових об’єктів згідно чинного законодавства на території України. Наявність працівників всіх будівельних спеціальностей та надійних партнерів в галузі будівництва дає змогу підприємству здійснити будівництво об’єктів будь якої складності “під ключ” та гарантувати своїм замовникам виважені терміни виконання робіт, адже задаволеність клієнта — наша основна мета.

            Завдяки вдалій кадровій політиці та використанню сучасних сертифікованих матеріалів, інструментів та технологій ми виводимо будівництво на якісно новий рівень.

            Зателефонувавши по телефону або зв’язавшись по e-mail, Ви отримаєте відповідь на будь-яке питання, що стосується запропонованих нами послуг та продукції.

            Наші контакти: тел. 067-410-01-21, info@ros.zt.ua

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

 




Підписатись на новини МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Украинский портАл SPRAVKA.UA - Бизнес-Каталог товаров и услуг Украины