Гаряча пропозиція

Установите Flash player для полного просмотра сайта!

Галерея

Вікна та Двері від Компанії РОС Вікна та Двері від Компанії РОС Вікна та Двері від Компанії РОС aluminium-doors11

http://www.oknatut.ru/pub/uploads/okn4911_1.jpg     Перш ніж поміняти звичайні вікна на пластикові, необхідно все зважити. Завдяки тому, що ринок насичений різними пропозиціями, вибір необхідних вікон сильно ускладнюється.

     І якщо все ж людина вирішила встановити пластикові вікна, тоді їй необхідно провести ретельний вибір, щоб потім не пошкодувати про неналежну їх якість. Давайте розглянемо деякі варіанти відбору, які допоможуть прийняти правильне рішення.     

      Перш ніж зайнятися пошуком необхідної компанії, що займається пластиковими вікнами, необхідно визначитися з їх конфігурацією. Найбільш важливі первинні характеристики серед іншого включають кількість стулок, і як ці стулки будуть відкриватися. Важливо пам’ятати, що ціна вікна пов’язана з глухим (тим яке не відкривається) сегментом. І чим більше виявиться цей сегмент, тим вартість пластикового вікна буде менше. Також, чим більше розмір вікна, тим менше вартість на кожен квадратний метр, а якщо вікно невеликого розміру, то ціна за квадратний метр різко збільшується.

http://www.oknatut.ru/pub/uploads/okn4911_2.jpg

     Як тільки з конфігурацією склопакета все стане ясно, необхідно отримати розміри вікна. Заміряти початкові виміри з міліметровою точністю не потрібно. Дані розрахунки потрібні, щоб розрахувати первісну вартість всього вікна.

     Часто співробітники фірм, які встановлюють пластикові вікна, можуть запропонувати інші структурні модифікації. Не варто відкидати їх пропозиції відразу, в більшості випадків вони дають слушні поради. Однак якщо є підозра, що вони хочуть накрутити ціну, моментально віддаляйтеся від таких махінаторів.

     На фінішному відрізку замовлення склопакетів повинні бути обумовлені всі деталі очікуваних вікон. Наприклад, обговоріть кількість стулок і способи їх відкривання, щоб пластикове вікно мало найменшу ціну. Всього існує три види їх відкриття:

  1.     Поворотне відкриття. Віконна стулка відкривається за принципом звичайних вікон, встановлених на вертикальних петлях.
  2.     Відкидне відкриття. Віконна стулка встановлюється на горизонтально встановлених петлях.
  3.     Поворотно-відкидне відкриття. Сучасна архітектура, коли вікно може відкриватися як в першому, так і в другому вищеназваних випадках.

     З’ясуйте, який вид профілю вам пропонують. Найбільш якісні профілі з Німеччини. Практичним шляхом доведено, що німецькі виробничі технології вікон максимально придатні для динамічних навантажень і температурних перепадів.

http://www.oknatut.ru/pub/uploads/okn4911_3.jpg    Не варто дивуватися, що вікна преміум-класу мало чим відрізняються від класичних. Різниця тільки в тому, що маркетологи розкрутили бренди профілю до більш високого рівня, однак якість така ж, як і у класу «класик». У підсумку Ви переплачуєте тільки за марку.

    Тепер необхідно вирішити плутанину, яка виникає між кількістю шибок і камер. Дамо визначення. Камера – область між шибками, яка має розріджений газ і повітря, що добре захищає приміщення від холоду і шуму. Отже, якщо в склопакеті тільки дві шибки, то це однокамерний склопакет. Склопакет, що складається з трьох шибок, називається двокамерним склопакетом. Такі склопакети є самими ідеальними для захисту від вітрових поривів і шуму. Особливо двокамерні склопакети ідеальні для помірних широт.

     У тому випадку, коли ваші вікна виходять на гучну вулицю або у вас погано опалювальне приміщення, найкращим варіантом стануть трикамерні склопакети. Ці склопакети складаються з п’яти шибок, що становить три камери, які не пропускають шум і ідеально зберігають тепло.

     Важливо, щоб вікно мало якісну фурнітуру, інакше можуть виникнути проблеми з заїдання при відкритті або закритті стулок. Під віконною фурнітурою необхідно розуміти шпінгалети, ручки, запірні механізми та інші елементи, які забезпечують відкриття, фіксацію в певному положенні і замикання стулок пластикових вікон. На жаль, вітчизняні виробники поки не випускають якісної фурнітури, так що доводиться вибирати зарубіжну, хоча вона і трохи дорожче. Всі вони відрізняються ідеальною міцної металевою основою робочих елементів.

http://www.oknatut.ru/pub/uploads/okn4911_4.jpg     При покупці необхідно перевірити наявність сертифікатів у продавців пластикових вікон.

     Уточніть термін гарантії. Це важлива умова, яка характеризує фірму-виробника пластикових вікон. Якщо гарантійний період становить всього один рік, тоді на таку фірму не варто витрачати свого часу, а якщо цей період становить понад десяти років, тоді це говорить про професіоналізм компанії. Віконний бізнес давно зарекомендував себе гарантійним періодом від п’яти років.

     Не варто дивуватися додаткових фінансових витрат на монтаж відкосів і відливів. На них не поширюється ціна пластикових вікон. Установка відливу проводиться зовні. Він необхідний для забору дощової води від вікна. Відкоси призначені для перекриття дефектів, які були отримані при знятті старого та встановлення нового вікна. Звичайно ж, ці елементи можна не замовляти, але тоді зовнішній вигляд пластикових вікон буде змазаним.

    З усього вищесказаного можна підсумувати, що не варто економити на якості, так як через кілька років пластикові вікна зможуть пожовтіти, пропускати воду, відволожитися і безповоротно вийти з ладу. У той же час якісні вікна матимуть незмінний чудовий вигляд і функціональність протягом багатьох років, радуючи не тільки вас, але і проходять повз перехожих.

Тож, звертайтесь в найближчий офіс  ПП “Компанія РОС” і отримайте все це. Контакти

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

 


Контактні дані

м.Житомир
вул. Ватутіна, 91/1
факс - 0 (412) 36 25 95


Відділи продажу Компанії:


факс: 0 (412) 36-25-95
тел: 0 (412) 36-25-95
моб: (067) 950-24-68
моб: (068) 683-82-52
e-mail: oknoпесикros.zt.ua


Курси валют

Погода в Житомирі



Підписатись на новини МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Украинский портАл SPRAVKA.UA - Бизнес-Каталог товаров и услуг Украины