Гаряча пропозиція

Установите Flash player для полного просмотра сайта!

Галерея

Вікна та Двері від Компанії РОС aluminium-doors1 aluminium-doors2 aluminium-doors7

9 жовтня 2015 року в приміщенні Житомирського обласного телецентру відбулася церемонія нагородження переможців регіонального рівня всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг)  «100 кращих товарів України», за участю голови Житомирської обласної державної адміністрації С.О. Машковського та кеded4935ae82cрівників Державного підприємства «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Проведення регіонального етапу конкурсу «100 кращих товарів України» цінне тим, що привертає увагу і товаровиробників, і споживачів Житомирщини до питань якості продукції, яка виробляється на території області, а також дає змогу об’єктивно визначити найсумлінніших виробників і найякісніші товари; це ж стосується і послуг, що надаються місцевими суб’єктами підприємницької діяльності.

Приватне підприємство «Компанія РОС» також в черговий раз прийняло участь у конкурсі та стало переможцем відразу в двох номінаціях, а саме: у номінації «Промислові товари для населення» та у номінації  «Роботи та послуги».DSC6764(4)

У номінації «Промислові товари для населення» було відзначено віконний блок з полівінілхлоридного чотирьохкамерного профілю «Wintech W-640» та двохкамерним енергозберігаючим склопакетом 4і-10-4М1-10-4і, що виготовляється ПП «Компанія РОС». Вдале поєднання якісних матеріалів та сучасних технологій дозволило створити ЯКІСНИЙ та ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИЙ віконний блок, який створює комфорт у вашій оселі та заощаджує кошти на опалення.

Запорукою якості продукції ПП «Компанія РОС» служить наявність сертифікатів відповідності Державної системи сертифікації УкрСЕПРО, а також протоколи випробувань продукції в сертифікованих лабораторіях України.

У номінації «Роботи та послуги» було відзначено такі напрями діяльності Компанії як капітальне будівництво житлових, цивільних та промислових об’єктів, капітальний ремонт, реконструкція та розширення існуючих об’єктів.

ПП “Компанія РОС” має на меті й надалі тримати п’єдестал першості, постійно вдосконалюючись для того, щоб Клієнти Компанії незмінно залишались задоволені результатами проведених робіт.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

 




Підписатись на новини МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Украинский портАл SPRAVKA.UA - Бизнес-Каталог товаров и услуг Украины